Tulevia tapahtumia!

Järjestämme tai olemme mukana eri tapahtumissa, eri teemoilla, eri puolilla uusimaata. Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa ja kuulet tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Tapahtumia Kirkkonummella.

Järjestämme tapahtumia eri teemoilla Kirkkonummella. Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa ja kuulet tulevista tapahtumista ensimmäisenä!

Järjestämme yhteistyössä Jeppaksen kokous- ja juhlatilojen kanssa tapahtumia aika ajoin eri teemoilla. Paikkana on vanha kirkkonummelaisten hyvin tuntema Patakukko-ravintola, nyt uusien omistajien myötä täysin remontoituna. Tila soveltuu hyvin paitsi brunsseillemme, myös erilaisiin yksityisjuhliin, kuten häät ja syntymäpäivät tai vaikka yritystilaisuuksien pitopaikaksi. Blomma Cateringillä on ilo olla mukana catering-yhteistyökumppanina! Voit vaikka varata tilan kauttamme.

11.-12.1.2020 Mennään Naimisiin Häämessut

Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5 Katajanokka, Helsinki

Olemme mukana Häämessuilla Wanhassa satamassa. Tule maistelemaan kylmää buffet-lounastamme tai muuten vain kahvittelemaan kanssamme. Osastomme E107 (Café).

Avoinna:

11.1.2020 klo 10 – 17

12.1.2020 klo 11 – 16

Järjestämme yhteistyössä Jeppaksen juhlatilojen kanssa tapahtumia aika ajoin eri teemoilla. Paikkana on vanha kirkkonummelaisten hyvin tuntema Patakukko-ravintola, nyt uusien omistajien myötä täysin remontoituna. Tila soveltuu hyvin paitsi brunsseillemme, myös erilaisiin yksityisjuhliin, kuten häät ja syntymäpäivät tai vaikka yritystilaisuuksien pitopaikaksi. Blomma Cateringillä on ilo olla mukana catering-yhteistyökumppanina! Voit vaikka varata tilan kauttamme.

1.12.2019 Joulumuorin kahvila

Pidämme Pehtoorin talossa, Sundsbergissä, joulumarkkinoiden yhteydessä joulukahvilaa, jossa voit nauttia kevyen lounaan. Tervetuloa!

Hinnat Isänpäivän lounaalle:

Aikuinen 35€
Nuoret 13-17 v. 25€
Lapset 4-12 v. 12€
Lapset 0-3v. veloituksetta vanhempien seurassa

Esimerkkihinnat paikan päällä:

Aikuinen 35€ (sis. lasin kuohuviiniä tai virvoitusjuomaa)
Nuoret 13-17 v. 20€
Lapset 6-12 v. 10€
Lapset 0-5v. 5€

Paikan päältä on lisäksi tilattavisa erikseen myös mm. samppanjaa ja viinejä.

Osoite:

Wanha satama

Pikku Satamakatu 3 – 5

HELSINKI